dissabte, 18 d’abril del 2009

Entrenament per Zarautz... :-)

Els companys abans de començar la butifarrada... :-)

Justin ha demanat all i oli... campeón...

La pandilla butifarrera gaudint d'un dia espectacular...

La foto a la Creu d'Aragall

Manel, Justin i jo afamats...

Somrient després de l'esforç... ¿?
Hola a tothom!!
Doncs si, avui he fet un bon entreno amb vistes al triatló de Zarautz del proper 13 de Juny.
La idea era sortir de Barcelona, pujar a la Creu d'Aragall baixar a Gelida a fer el bocata i tornada per la carretera de Molins per pujar a Santes Creus i tornar a baixar cap a Barcelona... un entreno 5 estrellas... :-)
Hem quedat amb un grup de l'equip, el Dani, el Jordi, el Manel, el Justin, el Ferran, el Cristian i Jo mateix.
Per anar fins a la Palma de Cervelló hem anat tots juntets comentant els entrenos que ens fot el mister i una mica de catxondeo que sempre va bé, però a les primeres rampes de la Palma el grup dels Cracks ja han demostrat que estan molt forts... el Justin i jo ens hem quedat enderrerits contemplant el paissatge però exprimint-nos ... al nostre nivell... un cop a dalt hem fet les fotos de rigor i cap a gelida a esmorzar... terrasseta i entrepans de butifarra a tuti plen... jajaja fantàstic.
A la tornada la cosa ja ha costat una mica hem fet alguna serie baixant cap a Barna i just quan estavem arribant a Molins hi ha hagut un parell de desertors... no dierm els noms per no posar-los en entredit... jajaja
La pujada a santes Creus ha sigut dureta, les primeres rampes anava fos, però mica en mica i veient que atrapava al Justin m'he animat i he acabat apretant força... molt content.
Baixada a barcelona i cap a casa a dinar, dia fantàstic i entreno de qualitat, he quedat tocadet... avui festa de comiat de la Mercè i a descansar que demà alguna cosa farem.
Ah! per cert avui hem trobat a faltar a l'Àlex... :-)