diumenge, 29 de juny del 2008

Banyoles B 2008

Foto d'equip.Jo, Miki i Xavi

Corrents amb la calor... uffff

Arribat a dalt d'Esponella

Preciosa estampa... jajajja

Al final dela pujadeta de la creu roja...

En posició aerodinàmica... jajaa

A por ellos, oe....

Corrents com el velociraptor... :-))


Ufff, no s'acava mai l'aigua...

Concentrat o agobiat???

Avui he assolit un altre objectiu i sembla que li estic agafat el gustet això de passar-m'ho bé fent de triatleta... :-))) tot i que els meus resultats estan mooooolt lluny de les màquines del circuit Català de Triatló mica en mica estic millorant i el que és més important passant-m'ho molt bé.
La veritat és que avui he anat a Banyoles sense massa ganes, desprtés de Zarautz, estic una mica desganat, amb poques ganes d'entrenar i de competir però dies com els d'avui em fan recuperar les ganes de gaudir d'aquest bonic i addictiu esport...
A les 5,25 ha sonat el despertador i la veritat és que m'ha costat poc aixedcar-me tot i que apenes havia durmit 4 hores, he menjat una mica, he agafat els trastos i cap al cotxe. A les 6.05 ha arribat el Xavi(monyety pels amics :-)) i cap a Banyoles xerrada distesa durant tot el trajecte, el meu objectiu... baixar de les 5 hores.
Arribem a Banyoles, anem a fer ua visita al senyor Roca i cap a boxes i sent que està prohibit el neoprè... merda, jo fiaba fer-lo servir i no he treballat les cames nedant he fet molt pullbuoy... error. L'aigua estava boníssima i quieta, tots a l'aigua i sortida, repidment em poso a nedar enganxat a les piragues per la part interior del triangle que teniem que recorrer dues vegades i evito cops i angoixes, però al rribar a la priera boya no puc evitar rebre i donar algun cop, res important lo pitjor ha estat quan he vist al Miky al meu costat, merda, aquest em tornara a fer passar una natació horrible com al triatló Sprint de BCN del 2005... i m'aparto d'ell rapidament, un altre cop em poso a nedar per la part interior del triangle, i torna a ser una bona decissió ja que vaig totalment sol i tinc la guia de la corda subaquàtica i vaig bastant recte, però noto que les meves cames apenes es mouen i les porto bastant caigudes...no anem bé... la primera volta però surto relativament bé i guadeixo a tope corrents per fora de l'aigua i saltant de cap des del pantalà... quina passada, m'he imaginat que era un pro... :-))
La segona volta noto que vaig mes lent, emcosta més avançar però també nedo molt més net i sense agobios. Al arribar a boxes em trobo amb el Nacho i el meu pensament és "o ell ha millorat molto jo no he nedat bé, o potser les dues coses a la vegada". Mirant els temps de l'any passat veig que he nedat un minut més lent però l'any passat vem nedar amb neoprè, o sigui que més o menys igual... he d'apretar en la natació, m'estic relaxant en el que en principi faig millor...
Agafo la bici i surto tranquil són molts kms, al poc m'avança el miky que va com una moto i al cap de res apareix el Xavi... collons si que he nedat malament o que be que han nedat ells... o les dues coses...:-)) després em passa el Victor Dobaño??? que ha passat¿?? doncs que ha tornat a rribar tard, ja és un classic en ell :-)), tot i això el tiu ha fet una remuntada espectacular...
A la bici ens ha acompanyat el dani, el Capi, presi de l'equip ensha fet fotos i ens ha donat bons consells... la calor comença a apretar... als avituallaments agafo aigua i me la tiro per sobre, la primera volta la faig en 1h10, vaig bé... la segona volta ja és un altre història... al poc de començar-la un jutge al veure que anem en paral.l el Dani ijo s'apunta no se que en una llibreta, jo segueixo a lo meu, arribem al avituallament i ja no queda aigua, Increïble, quina falta d'organització, amb la calor que fa,està clar que això no és Zarautz... Jo segueixo endevant i quan anava a començar la pujada a Esponella el Jutge d'abans va i em treu una targeta groga??? però que he fet jo???li pregunto i el tiu no em diu res, un altre cop increïble... és veu que no li he caigut bé... per sort el Dani ho ha pogut arreglar mb els Jutges i els ha ensenyat totes les fotos que ens ha fet en ls que es veu que tota l'estona està darrera nostre.
Al baixar de la bici com sempre m'he pres la primera volta corrents d'adaptació a la cursa a peu, als dos kms em trobo el Joan Marc que es pensava que estava fent la segona volta... "que va, és la primer li dic jo" a cada avituallament m'he parat a veure aigua i en la segona volta em paro a fer pipi, tinc la bufta apunt de petar, però segueixo bebent i tirant-me aigua a sobre de la calor que estavem passant, veig al Dani, l'animo i segueixo endevant...quan començo la tercera voltaja vaig amb lo justet però segueixo com puc fins a l'arribada, al final 4:55:18... Objectiu assolit :-))
Després de la competició banyet a l'estany, això és un pensament que he tingut moltes vegades mentre estava competint i que fins avui no he fet. Ha estat com un premi a l'esforç, genial :-))
Després ens hem quedat a dinar al costat de l'ac d'arribada amb els tapers que ens haviem portat de cas i els he comentat als meus companys que l'any que ve portaré el m ono d'un altre equip, el Picornell, han entès els meus motius i els ha sapigut greu, però jo no penso deixar de mantenir contacte amb ells ja que tots m'han demostrat ser uns magnifics companys. Està clar que ens seguirem veient en els entrenos de diumenge així com en les competicions. Quan acabi aquesta temporada seran 4 les que he compartit amb ells inclosa lade la lesió.

Temps del 2007
178 713 GOMEZ PAU, OSCAR TRIATLO CARIÑENA - BCN ABM
5:02:18 0:44:30 2:31:45 1:46:03

Temps de 2008
149 713 GOMEZ PAU, OSCAR TRIATLO CARIÑENA - BCN ABM
4:55:18 0:45:38 2:29:10 1:40:30

6 comentaris:

robert mayoral ha dit...

ei! molt bona cursa, i a més millorant cronos a la cursa a peu com els cracks!!! felicitats!!!
per cert, tinc alguna foto teva al meu blog de fotos, agafala tu mateix de l'àlbum!

Nacho Garcia Benavente ha dit...

Jajajaja! Ets un patata nedant!!!!
Ara en serio ahir em va donar molta moral veure que havia sortit per devant teu a l'aigua... Ets un referent!
Em va quedar un gust molt amarg ahir degut a un company del granollers que va patir una aturada respiratoria, una putada. Res nanu felicitats pel resultat!!!

Mariona ha dit...

Eiii Òscar, vas com una moto!!! jeje... Segur que el millor del dia va ser el bany a l'estany una vegada acabada la prova, o no? jajjaja

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Gran cursa Òscar! Felicitats. Em vas passar quan encara estava corrent "bé" i impossible seguir el teu ritme, després em va atrapar l'home de la massa..

Jo també pensava lo de tirar-se a l'Estany, però en l'estat en què vaig arribar, allà m'hagués quedat

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

una pregunta... els del Picornell no porten tapers per dinar quan corren a Banyoles? jajajaja

Ironcraig ha dit...

Robert, tu si que ho fots de puta mare... Només he vist una foto meva i era just quan li estava dient hola a la teva filla... :-))
Ja tens raó nacho ja... o és que tu has millorat molt??El que estàclar que eren més dels 2.200 anunciats.Tots es vem quedar com tu amb lo del company del Grnollers.
Mariona quanta raó tens amb lo de bany, bé això i poder comentar la jugada amb els col·legues... :-))
Dani, el que no pots fer és posar-te a pixar enmig del circuit de bici... jajaja
Als del Picornell els hi hauré d'ensenyar un parell de coses... :-))
Tu també vas fer una bona cursa.