dimarts, 25 de desembre del 2007

Sortida Nadalenca
























Hola a tots!!
Avui dia de Nadal he sortit a les nou del matí direcció la Maladona... fèia un dia esplendit, amb sol, una mica de fred i l'autovia vuida. L'anada ha estat ràpida ja que el vent el portava de cul...
La pujada a la Maladona ha estat molt bé, ja que l'he pujat xino i xano, i tot i fer 10 dies que no agafava la Bici m'he notat prou bé.
És un recorregut que m'agrada ja que vas tota l'estona amb el sol de company de sortida i avui he sortit a entrenar content, ahir va passar una cosa al·lucinant i deu ni do quina diferència fer l'entreno content a fer-lo trist o amb emocions neutres... gaudeixes molt més de la sessió :-)))
Us deixo les fotos que he fet des de el reconet que hi ha dalt de la Maladona i una que he fet arribant a Port Ginesta, espero que us agradin cada dia m'agrada mes fer les costes... a veure si demà convenço a la grupeta per tornar a anar cap allà... Us tindrté informats... :-)))

2 comentaris:

Mariona ha dit...

Òscar aquestes escapadetes a Menorca a una servidora li fan una certa enveja... jeje. Bones festes i a gaudir dels paisatges crack!!
PD: Seguim amb la música de la Madonna? Clar, pq és rosseta! ;-)

Ironcraig ha dit...

Estimada Mariona! Aquestes fotos no són de Menorca... són de les costes de Garraf, la carretera que va a Sitges... però no trigaré gaire a fer una escapadeta a Menorca :-))