diumenge, 5 de setembre del 2010

Marxa Terra de Comptes




























Hola!!
Avui hem anat el Pepe i jo a passar el matí a Ripoll i voltants... :-) 
Ha tocat matinar... :-( a les 5:20 ha sonat el mòbil... m'he vestit, he recollit les coses que havia deixat ben preparades i cap a buscar al Pepiño... a les 6 sortiem cap a Ripoll, pujada xerrant comentant coses nostres i pensant en altres que tenien competició...
Arribem a Ripoll i quan estic aparcant veig a la mònica(nikabike) i a l'Ivan que també participaven a la marxa, comentem la jugada i un cop posats els dorsals anem cap a la sortida :-)
Els primers kms tot és ben envoirat, no es veu el paissatge per on passem i a sobre sembla que no però es fa duret... mica en mica el dia es va despejant, xerrem amb algun dels participants de la marxa... arrivant a l'habituallament hi ha un parell de rampes dures en les que veig les estrelles de l'esforç... joder que dur... mengem i allà apareix la Blanca, que l'haviem avançat uns kms abans.
Anem tirant i cada cop el paissatge és més bonic, la baixada des de l'habituallamnet és molt inclinada i perillosa llavors començem l'ascenció cap a la pobla de l'illet, en totes les pujadetes busco força en el manillar de la meva bici... ;-) i d'alla cap a Castellar de N'hug... tantejo la opció de fer la llarga però el Pepe i la calor ens fan optar per la curta, 85 kms que no estan malament.
Quan arribem a Castellar de N'hug ens fan una foto amb el Pedraforca de fons, Impressionant.
Al poc de començar a baixar ens trobem a un home que ha caigut, li pregunto com està al dir-me que no massa bé, que li fa mal el braç i la cama li dic al Pepe que ens quedem a acompanyar-lo ja que l'home està fotudet i l'ambulància ha tirat cap amunt amb els de la llarga. I així ho fem baixem els tres en formació, l'home enmig de nosaltres dos... :-)
Finalment arrivem a Ripoll on mengem una mica i baixem cap a BCN, un bon dia i una bona sortida en bici en un marc espectacular.

4 comentaris:

Carles ha dit...

si que fa mala cara, si, jeje

Ironcraig ha dit...

jajaja no m'extranya pujant a plat... jaja

nikabike ha dit...

segur que tornem a cincidir!! fes-me pensar en fer-te una foto pel blog!! Et faig un link al meu, aixi et tindré més controlat, jejeje
Cuida't aquesta esquena!!

Ironcraig ha dit...

segur que si :-) potser vaig a la Marxa de Pineda... :-)
Mica en mica s'omple la pica... ;-)