diumenge, 11 d’abril del 2010

Macros

Quan un no pot entrenar ha de fer coses per distreure's i no quedar-se tancat a casa i agobiar-se per haber d'estar parat... oikesi? :-) 
Aquest matí això és el que he fet... cap a les 14 del migdia quan el sol picava de valent i després d'estar una bona estona mirant fotos, netejant la càmara he decidit sortir a veure que tal anava la recent descoberta per mi funció super macro de la càmara digital compacta que em va regalar el meu pare.
He sortit a fer fotos d'aquest dia de primavera tant xulo que feia avui.
He gaudit de la pujada a peu fins les picornell, al tenir la ma xunga no puc agafar la moto, ni el cotxe, així que toca moure's amb transport públic i a peu.
La veritat és que he gaudit fent les fotos amb el super macro i pel que veig no han quedat gens malament... :-) quan he arribat a la piscina he sortit a pendre el solet... una estona i després he tornat cap a casa.










3 comentaris:

Anònim ha dit...

Les fotos son molt xules.... t'hauries d'haver dedicat a la fotografia. Lo de OIKSI i SOLET a tamany 35 va destinat a algú en concret? :-p
Ara que estàs "parat" durant aquests dies, aprofita per fer allò que sempre vols fer però per manca de temps (feina, esport) no podies fer (com anar al cine, menjar shushi, visitar la família, perdre't per Barcelona...). Ànims, aviat estaràs de nou a tope!

jag75 ha dit...

óscar!
anava a dir quelcom però el post anterior m´ha robat les paraules ;)

molts ànims, un mal moment no deixa de ser el preàmbul d´un estat excepcional posterior. Desitjo que passi ràpid.
ah, i m´apunto si algun dia vols quedar,nedar o pujar a les Picornell (invites tu :)

Ironcraig ha dit...

Anonima... :-) quan de temps sense saber de tu... :-) no t'ho creuràs però les dugues paraules anaven dedicades a tu... :-O
Estic fent les coses que dius, avui he anat a veure a la nena d'una companya de feina i després he anat a la boqueria a comprar tonyina per fer Sushi... estàs convidada... ;-)
Jordi em sembla bé que un dia vinguis a nedar a les Picornell, ja quedarem... potser se'ns enganxa en Kel i tot... jajajaja