diumenge, 30 de març del 2008

Duatló de Banyoles 2008

Els boxes a tope abans de començar

Abans de començar... fixeu-vos en el detall dels mitjons... :-)

El Capi, el Dani, hem pujat amb el seu cotxe

La Vanessa, l'últim fitxatge de l'equip, tenim una yanke que corre molt...
Avui he corregut el duatló de Banyoles i he aconsseguit passar un parell d'horetes llargues fent esport i passant-m'ho bé... però... sempre hi ha d'haver un però... si miro la classificació arribo a la conclusió de que els duatlons no són lo meu..:-))
Arribem a Banyoles i entre que anem al WC i preparem les coses quasi no tenim temps d'escalfar, ni de fer la foto d'equip...
Al poc de començar adelanto a un "payo" i el tio em deixa anar un "tens un Blog molt xulo" ja ja ja és el Josep Maria, a veure si afegeixo el seu blog a la llista de blogs preferits, anem corrents i anem comentant les batalletes de la marató, del primer dia que em va dir alguna cosa... el tiu s'enrecordava de tot i jo flipant, arribant al final de la primera volta corrents es queda una mica endarrere, un plaer coneixe't Josep Maria.
Segueixo corrents i acabant els primers 10 kms m'adlanta la Nuria Padrisa, intercanviem 4 paraules i marxa... per sopresa meva veig que la Vanessa, el nou fitxatge yanke del Triatló Carinyena m'està agafant i això que les noies havien sortit 5 minuts més tard que nosaltres, com corre la tia...
Pujo a la bici i segueixo pensant que em vull divertir a la cursa apeu he reservat bastant i cap al final se m'ha carregat una mica el panxell dret.
Pujant la primera rampa m'adelanta una noia, Marisol, amb aquesta noia hem anat tot el circuit cclista fent la goma, ara l'avançava jo, després m'avançava ella i anavem fent catxondeo quan això passava. Fèia força vent i en alguns trams cosava avançar, tot d'omplegat sento un "Òscar agafat a roda i vine amb nosaltres..." el Josep Maria que venia amb un grup ue anaven com motos, curiosament ha estat l'únic grup que m'ha adelantat en cursa.
Arribant a Esponella ha succeit lo millor de la prova.. primer m'han adelantat un grup de noies i un altre de nois i jo he pensat que passaria com sempre que en les pujades tothom m'adelanta i jo em quedo enrrere... però avui no ha estat aixi i he començat a pujar amb un bon ritme i amb força i mica en mica he anat adelantat a totes les noies i a tots els nois i curiosamet he arribat el primer al final de la pujada, quina passada he disfrutat com un enano en aquest tram... després en la recta ue mai s'acavava el vent bufava frontal i una mica de costat i quasi ha estat pitjor que la pujada, per sorpresa meva encara he anat agafant algun que altre que anava per devant meu, arribant a banyoles m'han tornat a agafar el grup de noies i he fotut un atxutxon per arribar abans que elles... :-)
L'últim sector de la cursa a peu ja anava bastant trinxadet, l'esforç de la bici l'he pagat, però he acabt content i satisfet de l'entreno de qualitat que he fet.
Després el Dani, la vanessa i jo ens hem quedat a dinar una fideuà que vaig preparar ahir pels tres i pastis de poma que va fer la mare del Dani, hem comentat la competició i tornada cap a Barcelona.

6 comentaris:

josep-maria ha dit...

Ei Òscar,
he de dir-te que també m’ho vaig passar molt bé.
Primer en saludar-te (a vegades em costa trencar el gel), i per poder compartir una bona matinal.

Vaig destinar molt de temps a la primera transició (alguns dirien que vaig perdre molt de temps) però després amb la bicicleta vaig disfrutar com un juvenil, per acabar com vaig poder els darrers 5 Km.

Vinga una forta salutació des de la plana.....
(en breu faig la crònica pel blog)

Ironcraig ha dit...

jajajaja et vaig veure fortíssim tirant del grup de 7-8 que anaveu...
A veure quan ens retrobem...

Carles B. ha dit...

Esborra l'enllaç a la web de la fede, així ja no veuràs les classificacions :-))))

acoskran ha dit...

Oscar,

He intenado dejarte una nota, pero no se que ha pasado... de todas maneras de dejo una nota ahora mismo para que no te quejes mas de que no leo tu blog!

A ver si me animo para un triatlon. Lo dudo, pero quien sabes. (Se esta muy comoda en el sofa.)

Anna.

FRANK JIMENEZ ha dit...

Aquest any et veig molt fort i espero que et vagi molt bé a Zarautz.

Ironcraig ha dit...

Carles sóc un masoquista i al final acabo mirant la classificació....
Anna por fin visitas mi blog... jajaja el año que viene harà tu primer triatlon seguro.
Ojala em vagi bé Frank i Montse... i no em desinfli abans de la data....