dimarts, 27 de setembre de 2011

84ena Travessa al port de Barcelona

Com cada any Diumenge passat vaig anar a fer la travessa al port de Barcelona, una de les meves proves preferides... :-)
Aquest any anava amb certs dubtes de com aniria la cosa i de fet tenia por de passar-ho malament, ja que com alguns sabeu estic preparant la Marató d'Amsterdam i gran part dels entrenos estan orientats aquest objectiu i tot just estic anant a nedar un o dos dies a la setmana, apart des de fa un temps no tinc ganes de nedar... no se, de tant en tant em passa... :-O ;-) Doncs això com que quasi no estic nedant tenia por de que s'hem fes llarga i ho passes malament, però jo com quasi cada any, cap a la travessa.
Abans de començar ens donen una mala notícia... aquest any no hi ha butifarrada, ni ens donen samarreta... QUINS COLLONS... quanta gent amb l'excusa de la crisi està despedint a gent, tancant empreses, deixant-nos sense festes, ni botifarredes i sense samarreta... de veritat que aquestes coses fan molta ràbia... apa, ja he deixat anar el meu punt de vista sobre aquesta gran estafa de la crisi...
Bé, un cop passada l'emprenyamenta inicial, vaig estar comentant coses nostres amb el company del club el Fran, que era la seva primera vegada... el vaig intentar tranquil·litzar i donar-li ànims, de fet nedem en uns temps similars :-)
Aquest any vaig viure una experiència nova ja que estava ben situat a la golondrina i quan van donar la sortida vaig poder saltar de cap i durant els 150 primers metres anava amb els primers... quina passada... va ser divertit... :-) després vaig anar agafant el meu lloc... :-O ;-)
No se per que aquest any tot i no haver nedat, ni haver-la preparat vaig anar força bé i de fet vaig fer el meu millor temps, si mireu la web del Atletic Barceloneta vaig fer 51:22, que no es el meu millor temps, però quan vaig arribar a l'escala de sortida de l'aigua vaig haver d'esperar més de 30 segons ja que hi havia 5-6 tios intentant sortir de l'aigua... això vol dir que aquest any vaig baixar de la meva barrera personal dels 51 minuts en els 3000 metres de la travessa... wwwuuuuaaauuuu... :-) i sense entrenar... que fort no? quina deu ser l'explicació??? :-O ;-)
En acabar com que no hi havia butifarrada vem marxar amb uns amics i amigues a dinar al carrer Ample un dinar exquisit ... :-) a la vegada que comentàvem la travessa :-)
Apa, aquí un parell de mostres de lo guapus que estavem... :-)
3 comentaris:

Mandie ha dit...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com

Jose Lorente ha dit...

Me ha gustado esa primera foto, versión paquetil de los lunes al sol.
No me digas que hay días en los que no te apetece nadar. ¡No me lo puedo creer!
Seguro que te ha ido bien de cara a la preparación de Amsterdam: el cuerpo bien embadurnado de petróleo va divino cuando oyes al del mazo acercarse por la retaguardia.
Salude(tes).

Ironcraig ha dit...

Jajajja Jose-te como te ha gustado la primera foto eh?? jajjaja
ya te mandaré una copia al mail tuyo a màxima resolución... jajaja
Lo del Petroleo és un mito del passado... te espero algun año para compartir los 3000 metros de travessia ;-)