dimarts, 7 de juliol del 2009

Pont de Suert 2009

Cap a la dutxa després de la competició... :-)

Fent catxondeo, demanant-li la foto a l'Eva... :-)

Arribant a al T2...


Just abans de començar, semblava que podia ploure.

El cap de setmana passat vaig anar amb els companys del C.E.Picornell a participar en el Triatló de Pont de Suert, dic participar i no competir per que segueixo tenint molesties, dolors al tendó d'akiles del peu dret i no tenia clar que pogués completar el triatló i el circuit a peu concretament. De fet i a la espera de l'informe de la resonancia magnètica la cosa no pinta massa bé i potser hauré de passar pel quiròfan ja que sembla que tinc una rotura parcial de l'akiles... :-( quan tingui l'informe definitiu ja veurem que faig.
Bé, al que anavem... cap de setmana a pont de suert... :-) vaig pujar amb la Cristina, l'Albert, que per fi em va guanyar aquest any després de tres intents fallits al Prat, Gava i Mataró... :-) en dos cotxes més hi anaven l'Àlex,la seva parella, la Mari Carmen i el Justin i en un altre el Cristian i la Chiara. Pujada tranquileta fins a l'embassament on vem parar a fer un banyet i a xerrar amb el Miki i el Dani companys del triatló Carinyena.
Deixem les coses a l'hostal, molt xulo per cert i sortim a rodar una estona per reconeixer el circuit, catxondeo tota l'estona i ambient molt agradable amb els companys. A l'Hora de sopar ja estavem quasi tots els Picornells, en total més de 16... quina passada... :-)
A mitja nit, a les 4 més o menys em desperto amb el soroll dels trons, semblava Sant Joan... impressionant, tormenta d'estiu que ens va deixar a tots pensant en que al dia següent no es cel·lebraria la competició, però si que vem poder fer-la.
Ens llevem em prenc un Voltaren i cap a Boxes, deixe'm les coses en bosses pk pensavem que tornaria a ploure.
Arribem a l'embassament i ens posem neoprens amb ganes de gaudir de la competició, almenys jo... :-) ens començem a endinsar a l'aigua i mooooooock sortida... collons pro si la meitat estem fora de l'aigua encara... rapidament aplico la meva tàctica... tot a l'esquerra m'obro per evitar hosties i funciona de nou, no pillo ni mitja... jajaja anem bé... vaig nedant i sento que avui em trobo molt bé, nedo amb ganes, de tant en tant mirant les muntanyes que envolten el circuit de natació, m'agrada, a la primera boya veig a l'Àlex fent braça... jajajaja em va dir que sortiria devant meu a l'aigua... :-) jeje primera volta que faig bastant ràpid i encaro la segona amb ganes i motivació, vaig fent amb força i al girar la última volta veig a al Raquel del Carinyena que neda al meu costat, tota una crack, va quedar tercera sub 23.
Agafo la bici i a boxes em trobo a Yamil, un altre Picornell que a la piscina em fot canya... sortim quasi junts però en la bici ell està molt fort, en el circuit de la bici gaudeixo molt, pujant però encara més baixant a tota hostia, a la primera pujada em passen molts triatletes... no es pot ser bò en tot... jajaja els saludo, els animo i segueixo endevant, miro les pulseres de la meva bici, em donen força i apreto les dents, em vaig creuant als Picornells i altres companys i ens animem, que guay, a la última pujada pujo parlant amb un company del C.N.Rubí, que sempre anem més o mensy junts a les competicions, ell creu que el tornaré a guanyar, però avui tinc clar que vaig sota minims...
Deixo la bici i estic molta estona cambiant-me les plantilles, posant-me els mitjons i cordant-me les bambes, avui m'he de protegir bé... surto a correr pel dur circuit de cursa a peu, m'agrda molt aquest Triatló, dels que es fan a Catalunya potser és el meu preferit... a les dures rampes camino, no me la vull jugar, segueixo corrents fins i tot abanço algun triatleta, però m'avançen més... com que vaig amb por i trepitjant malament, em torço un parell de cops el turmell, joder, només em faltava això... al final arribo a meta satisfet d'haver pogut completar la competició... potser la última d'aquest any...
En acabar la competició dutxa i a dinar a un restaurant proposat per un altre Picornell, impressionat dinar, boníssim i un altre cop el bon rotllo amb els companys lo millor... que duri... :-)
Baixada cap a Barcelona i a reprendre la rutina... :-(
A la competició tot i anar com anava vaig fer un temps acceptable, la natació vaig anar molt bé, tot i que no hi havia 1500 metres, la bici similar a l'any passat i corrents va ser on vaig perdre més temps...
aquests són els meus números...
130 713 GOMEZ PAU, OSCAR C.E.PICORNELL V1M 02:32:52
71 00:23:27 120 01:13:24 32,70 01:36:51 136 00:56:01
Fotos gentilesa de l'Eva.

2 comentaris:

Tr3sk ha dit...

Ens hem de veure més als tris...x poder practicar els posados, encara que m'agraden més els robados en toda regla!!!...
Un plaer, crack!!

Ironcraig ha dit...

jajajaja ara estaré uns dies de vacances però al Setembre soposo que podrem practicar.
Ah! per cert al final lo de l'Akiles només és una tendinits... ufff... menys mal... :-)