dissabte, 4 d’agost del 2012

Pont de Suert 2012

Ja fa dies que no escric al blog, he estat de vacances després de la darrera competició a la que vaig participar.
Va ser el cap de setmana del 15 de Juliol, aquest any vaig pujar sol a Pont de Suert, ja que els companys de l'equip van decidir fer altres proves, excepte el mític component de la secció  Jordi Baus ;-) que estava passant uns dies amb la família allà dalt.
Arribo i el Jordi em diu que van a fer una via ferrata que si vull anar amb ells... jajjaja una emBauscada... li dic que no... em quedo a fer la migdiada ;-) sopem i al llit :-)
Pel matí ben aviat amb la fresqueta anem a la sortida on nedem una miqueta i saludem a altres companys, el Joan Marc, El Victor Dobaño...
La sortida intento buscar l'esquerre per evitar les hosties... però es veu que hi ha mes gent que fa el mateix que jo... amb lo que no hi ha manera de quedar-me sol... nedo malament, he de parar algunes vegades, no em sento còmode, molta gent i vaig lent... vario la direcció varies vegades... finalment arribo a la primera boia i ràpidament a la segona giro i cap a la sortida. Aquest any no em trobo bé a la natació, m'angoixo i no acabo de trobar la posició i la manera de nedar relaxat... serà l'edat?? i que sóc menys agosarat??? qui sap... surto en 27 llargs... l'any passat vaig nedar amb 25... també s'ha de dir que el cricuit de natació era diferent...








Com podeu veure en aquesta darrera foto... no se cap on vaig... :-O ;-)
Aquest any a la bici pensava que ho faria millor ja que he entrenat força per la quebrantahuesos i portava la nova bici... la FuriOCA(Pinarello ;-)) doncs no... he fet pitjor temps que l'any passat... :-O aiiiii que no anem bé... però m'ho vaig passar be... ;-)
Vaig al.lucinar en com anaven els grups devanters, com la gent s'esforça per millorar i ho fa, veure al company Greg que ens va venir a veure i animar, i veure a una noia fent fotos i cada cop que passava dir-li que em fes fotos i al final demanar-li el nom per agregar-la al facebook i poder tenir les fotos del Triatló... jajjajaja moltes gràcies Núria :-) acabo la bici i a correr.




Aquest any la cursa a peu era diferent... en comptes d'anar pel camí de sempre amb els repetxons que et deixaven ben fregit, feiem tres voltes passant pel poble i per un camí a l'altre costat del riu creuent els dos ponts de Pont de suert unes quantes vegades, a mi m'agrada més el circuit vell, però aquest és més ràpid, vaig correr en 46 que per mi està força bé.
Al principi s'hem va fer dur començar a correr però mica en mica em vaig anar trobant millor per acabar apretant en la darrera volta.
Arribada a meta on la Mònica em fa una serie de fotos de la meva arribada a meta ;-) moltes gràcies a tu també per les fotos i pel fantàstic cap de setmana a casa teva.








Un altre traitló al sac ;-) i van... no se quants... ;-)
Aquest any no se si en faré més, crec que ja dono per acabada la temporada, tot i que mai se sap... el que si que vull fer aquest any és el circuit català d'aquatlons, són proves curtetes, on no et cal gaire material i són divertides, de moment ja n'he fet dos... el de Torredembarra, que vaig anar amb el Cristian i la Chiara i el de Cunit... on em vaig trobar a una molt bona amiga.
Faré el d'Ampuriabrava i el de Badalona :-)